PLANLAMA

Tesis planlama problemi, üretim ya da hizmet sistemlerinde, en uygun tesis yerinin seçimi ve tesislerin en uygun şekilde düzenlenmesi olarak tanımlanmaktadır.

Tesis yeri seçimi ve yerleşim düzeni GES sistemlerinde verimlilik ile doğrudan ilgilidir. Kurulum yapılacak bölgeye göre panallerin dizilimi ve açılandırması, güneşlenme sürelerinin doğru hesaplanması GES sisteminden maksimum verim elde etmenizi sağlayacaktır.

HİZMETLERİMİZ

  • Ges
  • On Grid Sistemler
  • On Grid İzole Sistemler
  • Off Grid Sistemler
  • Danışmanlık
  • Planlama
  • Proje Tasarım
  • Uygulama
  • Taahhüt

BLOG YAZILARIMIZ

Güneş Panelleri Nasıl Çalışır?

Güneş Panelleri Nasıl Çalışır?

Güneş ışığı foton adı verilen küçük enerji paketlerinden oluşur. Her dakika güneşten gelen fotonlar dünyanın bir yıllık enerji tüketimine yetecek kadar enerjiyi dünyamıza ulaştırırlar. Güneşten gelen bu enerjiyi kullanarak elektrik üretme amacı ile güneş panelleri,...

Güneş Panellerinin Ömrü Ne Kadardır?

Güneş Panellerinin Ömrü Ne Kadardır?

Güneş panelleri yaklaşık 25 - 30 yıl ömre sahiptir. Ancak bu, 25 yıl sonra elektrik üretimini durdurdukları anlamına gelmez, sadece enerji üretiminin üreticilerin önemli olarak kabul ettiği bir miktarda düştüğü anlamına gelir. Güneş panelleri, herhangi bir dış...

Etrafınızdaki Dünyaya GES İle Güç Verin

Etrafınızdaki Dünyaya GES İle Güç Verin

Dünya yüzeyine bir buçuk saatte çarpan güneş ışığı miktarı, tüm dünyanın bir yıllık enerji tüketimini karşılamaya yeterlidir. Güneş teknolojileri, güneş ışığını ya fotovoltaik (PV) paneller ya da güneş ışınımını yoğunlaştıran aynalar aracılığıyla elektrik enerjisine...

ERTELEMEYİN!!!

Projelerinizi Hayata Geçirmek Için

Yardıma Mı Ihtiyacınız Var?

Bizimle İletişime geçin.

NEDEN BİZİ SEÇMELİSİNİZ

N

Doğru ihtiyaç tespiti.

N

Süreç ve zaman yönetimi.

N

Yatırım geri dönüş hızı.

N

Zahmetsiz kolay başvuru.

N

%100 Müşteri memnuniyeti.

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?

Güneş radyasyonu nedir?

Güneş radyasyonu, güneş tarafından yayılan ışıktır. Elektromanyetik radyasyon olarak da bilinir. Dünyadaki her yer bir yıl boyunca bir miktar güneş ışığı alırken, Dünya yüzeyindeki herhangi bir noktaya ulaşan güneş radyasyonu miktarı değişir. Güneş teknolojileri bu radyasyonu yakalar ve onu faydalı enerji biçimlerine dönüştürür.

GES ( GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ ) BAŞVURU SÜRECİMİZ

01. KEŞİF

Uzman kadromuz kurulum alanına özel geliştirdiği yöntemler ile ön keşif gerçekleştirilir. Elde edilen değerler sisteme işlenir.

02. MÜHENDİSLİK

Keşif bilgilerine göre hazırlanan raporlar mühendislerimiz tarafından kontrol edilir ve projenin verimlilik değerlendirmesi yapılır.

03. MALİYET ANALİZİ

Yatırımınızın hızlı geri dönüşü için, yapılan mühendislik hesaplamalarına göre kurulum yapılacak enerji santrali ekipmanları ve yatırım bütçesi hesaplanır.

04. BAŞVURU

Bağlantı görüşü için hazırlanan proje evrakları ile başvuru yapılır. Yerel dağıtım şirketinden alınacak izin süreçlerini sizin adınıza yönetiriz.

Sinerji Otomasyon olarak 1998 den günümüze müşteri memnuniyetini esas alarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. 

Önceliğimiz Sizin Memnuniyetiniz.